Oznámenie o stiahnutí výrobku BEBA EXPERT PRO HA 1

Späť na Tlačové Správy
Bratislava

Oznámenie o stiahnutí výrobku BEBA EXPERT PRO HA 1, 800 g od zákazníkov a spotrebiteľov

Nestlé Slovensko s.r.o. sťahuje výrobok BEBA EXPERT PRO HA 1 LR DENWHB113 6x800g C, 12468541, číslo šarže 33140742F3, od svojich zákazníkov a spotrebiteľov na Slovensku.

V obmedzenom množstve uvedenej šarže detskej výživy sa vyskytlo potenciálne riziko výskytu baktérie rodu Cronobacter. Aj keď sme nezaznamenali žiadne známky tejto baktérie vo výrobkoch, preventívne a z dôvodu opatrnosti sťahujeme danú šaržu. Stiahnutie sa netýka žiadnych iných produktov.

Spotrebitelia, ktorí si zakúpili spomínaný výrobok, ho môžu vrátiť na mieste predaja a budú im vrátené peniaze. Alternatívou je používanie výrobku BEBA SUPREMEpro 1 5HM-O, počiatočného dojčenského mlieka, 800 g, EAN: 8593893774643.

Ospravedlňujeme sa za spôsobené nepríjemnosti!

Nestlé Slovensko s.r.o.

Tereza Skrbková, manažérka korporátnej komunikácie, [email protected], +420 724 420 873

Nestlé je najväčším výrobcom potravín a nápojov na svete. Podniká v 189 krajinách sveta, zamestnáva 328 000 zamestnancov. Poslaním Nestlé je zvyšovať kvalitu života a prispievať k zdravšej budúcnosti. Nestlé ponúka široké portfólio výrobkov a služieb pre ľudí i ich domácich maznáčikov. Jedná sa o viac než 2 000 značiek, od globálnych ikon ako je Nescafé alebo Nespresso až k miestnym značkám. Základom podnikania Nestlé je stratégia rozvoja výživy, zdravia a vyváženého životného štýlu. Spoločnosť bola založená pred viac ako 150 rokmi vo švajčiarskom Vevey, kde dodnes sídli. Na Slovensku vyrába v závode Carpathia Prievidza široký sortiment kulinárskych výrobkov pod značkami Maggi a Carpathia. V Česku vyrába Nestlé vo svojich závodoch ZORA Olomouc a SFINX Holešov cukrovinky pod značkami Orion, Kofila, Margot, BonPari, JOJO a ďalšie. Viac na www.nestle.sk.