Consumer Goods Forum podporuje zdravý životný štýl spotrebiteľov

Späť na Tlačové Správy
Bratislava,

Nestlé aktívne presadzuje zdravý životný štýl. Spoločne so svojim popredným obchodným partnerom, Royal Ahold, predsedá svetovej asociácii Consumer Goods Forum (CGF), ktorá spája výrobcov a predajcov v snahe zefektívniť obchodné praktiky. CGF teraz vydáva správu o tom, ako jej členovia podporujú vyvážený životný štýl spotrebiteľov.

Paul Bulcke, generálny riaditeľ Nestlé S. A., a Dick Boer, generálny riaditeľ Royal Ahold, ktorí asociácii spolu predsedajú, hovoria: „Ako výrobcovia a predajcovia sme presvedčení, že je našou povinnosťou informovať spotrebiteľov a zákazníkov a pomáhať im tak v rozhodovaní pri výbere produktov. Poskytujeme tak praktickú podporu v oblasti výživy a vyváženého životného štýlu všetkým spotrebiteľom po celom svete”.

CGF sa zasadzuje za odštartovanie pozitívnej zmeny vo všetkých odvetviach s dosahom na spotrebiteľov a zákazníkov po celom svete bez toho, aby dochádzalo k narušeniu hospodárskej súťaže. Zaoberá sa predovšetkým témami ako bezpečnosť potravín, udržateľnosť, alebo efektivita dodávateľského reťazca.

Jednou z najdôležitejších priorít je podpora zdravého životného štýlu spotrebiteľov. V tejto oblasti CGF schválila svoje záväzky už v roku 2011. O plnení týchto záväzkov v oblasti výživy a vyváženého životného štýlu sa viac dočítate v CGF správe 2015. Správa bola vytvorená na základe globálneho prieskumu v roku 2014 a prieskum potvrdil, že členovia CGF spoločne podporujú spotrebiteľov v ich snahe o zdravší životný štýl.

CGF správu 2015 si môžete stiahnuť tu: 2015 CGF Health & Wellness Report

Kontakt pre média:

Róbert Kičina, kontakt pre médiá, [email protected]+421 907 706 112
JUDr. Vratislav Janda, riaditeľ pre korporátne záležitosti, [email protected], +420 602 217 129

Tlačová správa