Vybrané pokrmy Garden Gourmet nově v nabídce provozoven Vegg GO

Značka Garden Gourmet se spojila se sítí Vegg GO. Vybrané vegetariánské a veganské pokrmy Garden Gourmet, které byly letos uvedeny na náš trh, budou nyní v nabídce provozoven Vegg GO. Jedná se o Veggie nudličky GG a jedinečnou novinku Sensational burger, který je téměř k nerozeznání od masa. Síť Vegg GO nabízí ve svých provozovnách vegetariánská a veganská jídla. V současné době má 9 provozoven a dále se rozšiřují.

„Garden Gourmet věří, že bezmasá strava je prospěšná nejen lidskému tělu, ale také životnímu prostředí. Všechny její produkty včetně Sensational burgeru se vyrábí v továrně v Krupce. To, co spojuje Garden Gourmet a Vegg GO, je chuť. Cílem Vegg GO i Garden Gourmet je přinášet chuť, ke které se spotřebitel bude rád vracet. Společně pak cílíme převážně na spotřebitele, kteří maso jí, ale vědomě jeho konzumaci snižují a chtějí chutné a jednoduché řešení,“ říká Zbyněk Haindl, marketingový manažer pro kulinářské výrobky z Nestlé Česko.

Veggo GO bude ve svých provozovnách nabízet veganský Garden Gourmet Sensational burger, který se vyrábí na 100% rostlinné bázi ze sóji a pšenice. Díky tomu je bohatý na proteiny, železo a vlákninu. Dalším výrobkem z portfolia značky GG, který budou připravovat šéfkuchaři ve Vegg GO, jsou vegetariánské Garden Gourmet Grilované veggie nudličky.

Garden Gourmet Sensational Burger je jedinečný kvůli svému vzhledu i vlastnostem. Vyniká narůžovělou až červenou barvou v syrovém stavu, která se během jeho přípravy postupně mění na „masově“ hnědou. Navíc se díky své pevné a nelepivé struktuře nepřipálí, nezmenší se jeho rozměr a po celou dobu přípravy si uchová svoji šťavnatost. Další výhodou Sensational burgeru je jeho neutrální vůně, která je doplněna o skvěle vyváženou chuť. Pokrm je vyroben z pšenice, sóji, řepy a také z kokosového oleje. Představuje druhou generaci burgerů značky Garden Gourmet s texturou podobnou opravdovému masu jak čerstvostí, tak především vysokou šťavnatostí. Je ideální pro vegetariány či vegany, ale také pro ty, kteří chtějí omezit spotřebu masa a udělat tak něco pro sebe a podpořit udržitelnost. Sensational burger k dostání od 1. října ve vybraných obchodech a nyní také v provozovnách Vegg GO.

Garden Gourmet Grilované veggie nudličky jsou natolik univerzální, že se hodí jako přísada do nepřeberného množství receptů. Skvěle nahradí kuřecí maso v nejrůznějších omáčkách, Stir-Fry směsích či zeleninových salátech.

Robert Kičina, manažer pro korporátní komunikaci, [email protected], +420 724 420 148

Nestlé je největším výrobcem potravin a nápojů na světě. Podniká v 189 zemích světa, zaměstnává 328 000 zaměstnanců. Posláním Nestlé je zvyšovat kvalitu života a přispívat ke zdravější budoucnosti. Nestlé nabízí široké portfolio výrobků a služeb pro lidi i jejich domácí mazlíčky. Jedná se o více než 2 000 značek, od globálních ikon jako je Nescafé nebo Nespresso až k místním značkám. Základem podnikání Nestlé je strategie rozvoje výživy, zdraví a vyváženého životního stylu. Společnost byla založena před více jak 150 lety ve švýcarském Vevey, kde dodnes sídlí. V Česku Nestlé vyrábí ve svých závodech ZORA Olomouc a SFINX Holešov cukrovinky pod značkami Orion, Kofila, Margot, BonPari, JOJO atd. a v závodě TIVALL Krupka chlazené a mražené vegetariánské pokrmy pod značkou Garden Gourmet. Na Slovensku v závodě Carpathia Prievidza vyrábí široký sortiment kulinářských výrobků pod značkami Maggi a Carpathia. Více na www.nestle.cz.