Sort results by

Consumer Goods Forum podporuje zdravý životní styl spotřebitelů

Consumer Goods Forum pomáhá spotřebitelům osvojit si zdravější životní styl

Nestlé aktivně prosazuje zdravý životní styl. Společně se svým předním obchodním partnerem, Royal Ahold, předsedá světové asociaci Consumer Goods Forum (CGF), která spojuje výrobce a prodejce ve snaze zefektivnit obchodní praktiky. CGF nyní vydává zprávu o tom, jak její členové podporují vyvážený životní styl spotřebitelů.

Paul Bulcke, generální ředitel Nestlé S. A. a Dick Boer, generální ředitel Royal Ahold, kteří asociaci spolu předsedají, říkají: „Jako výrobci a prodejci jsme přesvědčeni, že máme povinnost informovat spotřebitele a zákazníky a pomáhat jim tak v rozhodování při výběru produktů. Poskytujeme tak praktickou podporu v oblasti výživy a vyváženého životního stylu všem spotřebitelům po celém světě”.

CGF se zasazuje o odstartování pozitivní změny ve všech odvětvích dotýkajících se spotřebitelů a zákazníků po celém světě, aniž by docházelo k narušení hospodářské soutěže. Zabývá se zejména tématy, jako je bezpečnost potravin, udržitelnost, nebo efektivita dodavatelského řetězce.

Jednou z nejdůležitějších priorit je podpora zdravého životního stylu spotřebitelů. V této oblasti CGF schválila své závazky již v roce 2011. O plnění těchto závazků v oblasti výživy a vyváženého životního stylu se více dočtete v CGF reportu 2015. Report byl vytvořen na základě globálního průzkumu v roce 2014 a průzkum potvrdil, že členové CGF společně podporují spotřebitele v jejich snaze o zdravější životní styl.

CGF report 2015 ke stažení zde: 2015 CGF Health & Wellness Report

Andrea Brožová, kontakt pro média, [email protected], +420 724 420 148
JUDr. Vratislav Janda, ředitel pro korporátní záležitosti, [email protected], +420 602 217 129